Zichtbaar in heel Zeeland!

Publiceer je uitjes!

Organiseer je uitjes, excursies of activiteiten? Maak een mooie beschrijving met leuke foto’s en koppel deze aan jouw vermelding. Ze worden automatisch in de agenda opgenomen. Ook online verkoop van kaartjes en tickets behoort tot de mogelijkheden!

Trek meer bezoekers!

Binnenkort een evenement of misschien zelfs iedere week? Zorg dat je goed onder de aandacht komt! Maak een evenement aan en publiceer deze heel makkelijk. Je evenement is dan direct zichtbaar.

Wat eten we vandaag?

Zet als restaurant, eetcafé en lunchroom ook zeker je menukaart online. Zo kunnen potentiële gasten zien wat voor heerlijks je serveert. Zo worden jouw topgerechten alvast zichtbaar in heel Zeeland. 

En laat natuurlijk iedereen weten dat je al jouw heerlijke eten nu ook kunt afhalen of laten bezorgen!

Zichtbaar in heel Zeeland?

Wil je niet alleen zichtbaar zijn in je eigen stad of eiland? Kies dan voor een Provincie-wijde vermelding. Dan bereik je ook klanten en gasten buiten je eigen verzorgingsgebied. Je doelgroep wordt op die manier vele malen groter.

Afhalen en Bezorgen?

Niet meer weg te denken in deze tijd! Zorg dat potentiële klanten weten dat je bij jou eten en drinken kunt afhalen en/of dat er bezorgd wordt. Vergeet dan zeker niet je menukaart daarop af te stemmen!

Notificaties en meldingen versturen?

Je kunt een groep gebruikers een melding of notificatie sturen als je iets bijzonders te melden hebt. Wij adviseren dit alleen bij iets heel bijzonders te doen. Maar op deze wijze laat je wel weten dat er iets moois aankomt.

Gemeente, stad of dorp?

Ook gemeente, steden en dorpen worden door ons omarmd. Want daar wonen, leven en verblijven onze inwoners én bezoekers. Dus ook voor overheidsinformatie en praktische informatie is ruimte gemaakt. 

Claim je eigen plekje in Zeeland!

Luctor’s grote wens!

De grootste wens van Luctor is het meest toegankelijke, complete en laagdrempelige informatieplatform van Zeeland te worden. En daar zijn we al aardig mee op weg! Maar we zullen dat samen moeten doen. We hopen dat ook jij een hart voor het mooie Zeeland hebt en ambassadeur wilt zijn naar je collega’s toe. Want we houden toch allemaal van Zeeland?

Jouw vermelding op ilovezeeland.nl
voor maar 9,95 per maand!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Sta jij al op I Love Zeeland? Neem nu een abonnement voor slechts 9,95 euro per maand.

De eerste 100 aanmeldingen ontvangen een GRATIS I Love Zeeland vlag!