Waarom I Love Zeeland?

Ondernemers zijn van levensbelang voor de Zeeuwse economie. Een effectief promotie platform richting inwoners en toeristen is dan uiteraard ook van levensbelang. Maar het media aanbod is in Zeeland erg versnipperd, dus over het algemeen adverteren ondernemers in Zeeland in wat er maar verschijnt. Daarbij richten ze zich voornamelijk op geprinte media. Van de Badkoerier tot lokale weekkranten tot de PZC. Van de VVV website tot vele internetsites en Facebook en Instagram posts. Met nog steeds schrikbarend hoge tarieven. Op I Love Zeeland komt alles bij elkaar en kan een ondernemer alle benodigde communicatie en marketing inzetten richting de belangrijke doelgroepen. Voor een wel zeer aantrekkelijk laag tarief. 

Het jaar 2020 zal ons Zeeuwen altijd bijblijven. Zeeuwse ondernemers wilden en konden wel ondernemen, maar mochten gewoonweg niet. Er brak dat jaar een wereldwijd virus uit. Die helaas nog steeds rondwaart. Winkels bleven leeg, toeristen bleven weg, dagbezoekers konden nergens heen, attracties en horeca moesten dicht, evenementen werden afgelast. 

Het bruisende van de branding was in één keer verdwenen. De ooit zo levendige zee stond stil. Maar de branding moet toch weer gaan bruisen. Vier Zeeuwse ondernemers én vrienden waren voor het virus uitbrak al druk bezig met een hartverwarmend idee. De VVV had namelijk al aangegeven met haar activiteiten te gaan stoppen. Martin, Norman, Georg en Eef vonden alle vier dat onze mooie Provincie daarom wel een nieuw visitekaartje nodig had. Met een naam en een rood hart die wereldwijd worden herkent. Een visitekaartje van Zeeland, door en voor Zeeuwen, met hart en ziel gemaakt. 

Het werd Ilovezeeland.nl, een nieuw platform waarmee onze mooie provincie weer kan worden voorgesteld aan Zeeuwen maar ook aan de vele toeristen die ieder jaar Zeeland bezoeken. Een platform met gratis App waarop de Zeeuwse ondernemers samen met ons Zeeland weer op de kaart gaan zetten. En voor onze ondernemende Zeeuwen uiteraard tegen de allerlaagste tarieven. En zonder verdere verborgen kosten of commissies. Gewoon helder en transparant. De hele provincie wordt zichtbaar op het platform, van hotels en restaurants tot attracties en evenementen. Van sightseeing tot cafés en lunchrooms. Van campings tot wetenswaardigheden en van Zeeuwse gerechten tot fietsverhuur. Er is plek voor alles en iedereen.

Of je nu een winkel hebt, een restaurant, café, lunchroom, bed & breakfast, camping, fietsverhuur, surfschool, jachthaven, frituur, kapsalon, supermarkt, geschenkwinkel, toko of strandpaviljoen, voor alles en iedereen is er een mooie plek. 

Zelfs overheden en gemeenten kunnen op I Love Zeeland naar alle doelgroepen communiceren. Op deze manier maken we samen Zeeland compleet en zetten we Zeeland weer op de kaart! 

En als we allemaal ons hart voor Zeeland laten kloppen dan zal I Love Zeeland hét perfecte informatieplatform worden. Ken je nog meer Zeeuwse ondernemers die zich willen profileren? Wees net als wij ook een ambassadeur met een Hart voor Zeeland en laat het ons weten! We hebben daar graag wat voor over. 

Vertel het door! Geef én krijg € 25,- advertentiebudget!

Stuur een uitnodiging vanuit I Love Zeeland en verdien € 25,00 advertentiebudget!